Referenties

 • Als je een tweedehands wagen zoekt is het natuurlijk altijd een beetje afwachten wat je krijgt. Via internet kwam ik, op zoek naar een goede betrouwbare wagen en handelaar, terecht bij Geert en zijn echtgenote van Car Company. Mijn verwachtingen werden meer dan overtroffen. Vriendelijke, eerlijke mensen die hun afspraken perfect nakomen. Ik kreeg bij aflevering, wagen was overigens tiptip gewassen en proper vanbinnen, dan ook nog eens een meer dan uitgebreide uitleg door de afleveraar. Dikke pluim voor het hele team! Dit zie je niet meer vaak. Ik zal jullie zeker aanraden als er vrienden of kennissen een tweedehandswagen zoeken. Hier kan je in vertrouwen kopen!

  Koen Thans Sint-lievens-houtem
 • Ik heb een Audi A4 gekocht ik moet zeggen ik ben heel tevreden over de service en klantvriendelijkheid eveneens zeer eerlijke mensen een ECHTE AANRADER !

  Abdelmoula Bernichi Gent
 • Een paar keer naar de garage geweest, in verband met een paar kleine mankementen, met een wagen van een vriend en steeds heel vriendelijke ontvangen. De mensen van dit bedrijf stonden steeds klaar om alles zo snel mogelijk op lossen, dit zonder kosten en steeds naar de wensen van de klant. De afspraak voor herstelling werd door ons voorgesteld en steeds direct aanvaard en terwijl we in de toonzaal naar prachtige wagens konden kijken ( met een aangeboden drankje en vriendelijke babbel) werd de wagen hersteld afgeleverd. Als wij hier tevreden zijn zal iedereen hier tevreden zijn - zeker een aanrader

  Ronny Jacobs Wetteren
 • Zeer vriendelijke mensen, zeer snelle reacties. Heb daar al 2 wagens aangekocht zonder ze te hebben gezien en allebei waren ze in onberispelijke staat ! TOPDEALER !!

  Yannick Pipeleers Hasselt
 • Na lang zoeken en miserie gehad te hebben met auto’s & hun verkopers ben ik door mijn vriend die zijn wagen hier kocht bij deze garage terrecht gekomen. Een garage die betrouwbaar is , is niet makkelijk te vinden tot ik bij CarCompany aankwam ! Een service die eigenlijk voor mij niet beter kan, steeds vriendelijk en snel geholpen door deze mensen die alles op alles zetten om je bij te staan in het kopen van je eigen droomauto! Daarbij wil ik deze garage bij iedereen aanbevelen en zal ik zeker steeds mijn positieve mening geven. Geert, Karien, Laurent, Hierbij wil ik jullie bedanken voor mij een auto te verkopen waar ik al heel lang van droomde ! Een volkswagen Polo is finally mine! ???? Bedankt !!!????

  Smekens Sophie Buggenhout
 • Ik was opzoek naar een AUDI A4 S line, op internet vond ik er één en kwam uit bij car Company.. nog geen minuut spijt van gehad .. wagens zien er ook zo goed als nieuw uit. Ik las ook de referenties van anders klanten die er langsgingen en ik kan bevestigen dat daar niets over gelogen is! Perfecte begeleiding, klant vriendelijkheid op en top, alle informatie die je nodig hebt krijg je daar..doet me deugt te weten dat er nog een garage is die eerlijk en zo vriendelijk is.. mensen de dag van vandaag zijn naar dit opzoek maar spijtig genoeg zijn er de dag van vandaag nog weinig van zulke garages. Ik hoorde dat mensen van ver willen komen om daar een auto te kopen inclusief mezelf.. afstand maakt ni uit zolang je de dag van vandaag maar eerlijk wordt behandeld :) top service daar.

  Doran Van Den Eynde Buggenhout
 • Mooie wagen gekocht bij heel vriendelijke en behulpzame mensen ,carcompany is top

  Glenn Deknop Houthulst
 • Mooie garage prachtige auto’s voor elk wat wils eigenaars zeer vriendelijk we zijn nu trotse eigenaars van een heele mooie Audi a6 break

  Dirk Degrande Ichtegem