Referenties

 • Je vous remercie pour la qualité de vos services et de votre professionnalisme ! Je suis ravie. Bien à vous

  Charlotte Heschung Bruxelles
 • 3 jaar geleden een audi A4 avant gekocht, eerlijke, vriendelijke TOP - autohandelaar !! Na 3 jaar nog steeds content van zijn service, blij dat ik daar mijn auto aangekocht heb.

  David Helsemans Deinze
 • Ik ben zeer blij met me nieuwe wagen dak gekocht heb bij jullie juist lik een nieuwen golf 6 grt Robin

  Robin Lagein Torhout
 • Vorig jaar een Seat Ibiza gekocht bij Car Company. Alles verliep zeer correct en viel ook zeer goed mee. De klantvriendelijkheid en de testrit was zeker inorde en zoals het hoort. Daarnaast is de service ook zeer correct, dit zowel bij het onderhoud als bij een probleem met de wagen. Alles wordt zeer correct in orde gebracht. Ik ben een zeer tevreden klant! Car Company is zeker een aanrader voor wie een prachtige tweedehands wagen zoekt die tiptop inorde is en blijft!

  Kimberly Baert Roeselare
 • Als u net als ik een lange en een grondige zoektocht voert naar de wagen van uw dromen, overal en nergens arriveert, altijd wel iets als breekpunt ervaart om er niet te kopen, dan kan u uw zoektocht alvast op deze pagina stopzetten, uw pc afsluiten en naar Car Company gaan kijken. Vlotte, eerlijke service, mensen van hun woord en echt wel prachtige wagens! Ik heb er 2 maanden geleden een Audi A4 break gekocht, het interieur was echt als spiksplinternieuw en de buitenkant eigenlijk idem dito! Ik ben alvast zeer tevreden over de service die ik nergens anders had ontdekt. Ik rij er maandelijks wel eens voorbij en er staat steeds een vernieuwd en prachtig aanbod. Het enige waar ik (slechts een heel klein beetje) spijt van heb is dat ik niet eerder heb toegehapt waardoor een mooie zwarte uitvoering net voor mijn neus werd weggekaapt :-) Allen daarheen zou ik zeggen!

  Bram Demeyere Izegem
 • Met dank aan Car Company heb ik mijn geweldige wagen ontmoet, Audi A3 Sportback. Over de service kan ik alleen zeggen dat ze de beste zijn. Alles erop en eraan, als je voor een goede auto dealer zoekt dat is hem, zoek niet verder !!!

  Ilzat J. Machmoetov Torhout
 • Heel mooie a4 b8 break gekocht full option. De wagen werd me op een plateau'tje geserveerd gelijk een nieuwe. Super goede verkopers, alles vlot verlopen zowel voor-na de verkoop. Service en garantie zijn in orde. :-)

  Clem Van Den Daele Ronse
 • Perfect dienst. Mijne tweedehands auto was zoals nieuw. Il heb zelf meer dan verwacht gekregen(nieuwe banden, tapijten,...) Merci! Service parfait, ma voiture d'occasion est comme neuve. Geert a fourni plus que ce qui était prévu(tapis de sol, pneus neufs,...) et la reprise de mon ancien véhicule s'est faite sans souci! A refaire sans hésiter!

  Louis B Ixelles