Referenties

 • Service!, en nog is service!! Een garage waar je op kunt betrouwen

  Philippe Rossie Essen
 • DE perfecte plaats om een 2dehandswagen te kopen. Het is mijn derde wagen nu dat ik bij Geert en Katrien koop. Perfecte service. En de afhandeling na mijn ongeval in Totaal Verlies, das gewoon Top, zo'n service kan je nergens vinden! Merci

  Johan Terry Waregem
 • Ik had reeds bij car company een 2dehands BMW 1 reeks gekocht en was hier uiterst tevreden over. Echter omwille van een onvoorziene gezinsuitbreiding waren we genoodzaakt om een wagen met 3 kinderzitjes aan te schaffen. Alhoewel het vanuit een verkoopsstandpunt minder interessant is om een familiewagen voor te stellen, hebben ze mij hierin goed begeleid en hebben we op hun aanraden een volkswagen Touran gekozen. Alhoewel mijn hart nog altijd naar BMW uitgaat, ben ik blij met hun objectieve visie en met de nieuwe wagen. De prijs is correct en ook qua overname prijs van onze “oude” BMW kunnen we niet klagen. Recentelijk is er een injector defect geraakt aan de motor. De auto was nog in garantie en dit werd snel, correct en onder garantie hersteld! Ik ga zeker nog terug naar BMW, en ik ben ervan overtuigd dat ik hiervoor weer naar car company kom.

  Colin Debruyne Wevelgem
 • Ik kocht mijn audi A3 bij car company.ik ben zeer tevreden over de service !!heel vriendelijke mensen , zeker een aanrader om een mooie tweedehands hier te kopen !

  Jessica Deburchgraeve Diksmuide
 • 3 maanden rij ik nu al rond met mijn bmw z4 die ik kocht bij carcompany en ik ben nog altijd heeeel tevreden.na een onaangename ervaring met een tweedehandswagen ben ik nu natuurlijk dubbel voorzichtig maar bij carcompany is dit nergens voor nodig.daarom wil ik carcompany ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een betrouwbare,degelijke tweedehandswagen zoekt met een uitstekende service na verkoop.bedankt Geert en Karien en succes met de nieuwbouw.

  Ivan Crombez Bredene
 • Het was 10 jaar geleden dat ik nog een tweedehands gekocht had,na vele slecht ervaringen wou ik dit niet meer en was dan ook erg sceptisch en lastig tegen Geert en Katrien. Ik wil bij deze mijn excuses aanbieden en iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij carcompany,werkman of bankier iedereen is welkom hier. Heel gewone,vriendelijke mensen die het beste met u voorhebben en wagens voor ieder zijn budget. Ik groet u bij deze en veel succes met de nieuwbouw,groetjes uit Kuurne.

  Filip Declercq Kuurne
 • zeer goeie survies en eerlijjkheid is een zeer goeie troef veel succes nog ben blij dak klant ben bij jullie men vader volgt men auto is perfeckt in orde

  Robin Lagein Torhout
 • Ik zocht een wagen voor mijn vader en werden zeer vriendelijk en professioneel ontvangen door Geert en zijn echtgenote. De auto werd op tijd afgeleverd, een topwagen. Doe zo verder, jullie eerlijkheid zal zichzelf lonen! De "foefelaars" moeten er van tussen(ik had beter ook mijn auto bij Car Compagny gekocht...) Succes!!!

  Frank Lefevre Oudenaarde