Referenties

 • Zeer vriendelijke mensen, zeer snelle reacties. Heb daar al 2 wagens aangekocht zonder ze te hebben gezien en allebei waren ze in onberispelijke staat ! TOPDEALER !!

  Yannick Pipeleers Hasselt
 • Na lang zoeken en miserie gehad te hebben met auto’s & hun verkopers ben ik door mijn vriend die zijn wagen hier kocht bij deze garage terrecht gekomen. Een garage die betrouwbaar is , is niet makkelijk te vinden tot ik bij CarCompany aankwam ! Een service die eigenlijk voor mij niet beter kan, steeds vriendelijk en snel geholpen door deze mensen die alles op alles zetten om je bij te staan in het kopen van je eigen droomauto! Daarbij wil ik deze garage bij iedereen aanbevelen en zal ik zeker steeds mijn positieve mening geven. Geert, Karien, Laurent, Hierbij wil ik jullie bedanken voor mij een auto te verkopen waar ik al heel lang van droomde ! Een volkswagen Polo is finally mine! ???? Bedankt !!!????

  Smekens Sophie Buggenhout
 • Ik was opzoek naar een AUDI A4 S line, op internet vond ik er één en kwam uit bij car Company.. nog geen minuut spijt van gehad .. wagens zien er ook zo goed als nieuw uit. Ik las ook de referenties van anders klanten die er langsgingen en ik kan bevestigen dat daar niets over gelogen is! Perfecte begeleiding, klant vriendelijkheid op en top, alle informatie die je nodig hebt krijg je daar..doet me deugt te weten dat er nog een garage is die eerlijk en zo vriendelijk is.. mensen de dag van vandaag zijn naar dit opzoek maar spijtig genoeg zijn er de dag van vandaag nog weinig van zulke garages. Ik hoorde dat mensen van ver willen komen om daar een auto te kopen inclusief mezelf.. afstand maakt ni uit zolang je de dag van vandaag maar eerlijk wordt behandeld :) top service daar.

  Doran Van Den Eynde Buggenhout
 • Mooie wagen gekocht bij heel vriendelijke en behulpzame mensen ,carcompany is top

  Glenn Deknop Houthulst
 • Mooie garage prachtige auto’s voor elk wat wils eigenaars zeer vriendelijk we zijn nu trotse eigenaars van een heele mooie Audi a6 break

  Dirk Degrande Ichtegem
 • Is nu mijn 4de wagen die ik hier koop, altijd een goede begeleiding en service. Geen geduw of getrek, ze laten u in alle rust overwegen en kiezen. Mooi en uitgebruik gamma en keuze. Echt super!! Aanrader.

  Johan Terry Waregem
 • Très professionnelle, service impeccable.

  Romu Tournay Uccle
 • Wij hebben een VW golf XII variant gekocht bij Car Company. We gingen er oorspronkelijk kijken voor een Audi A3. Toen de wagen niet echt aan onze verwachtingen voldeed stelde Geert de Volkswagen voor. Toen we nog even wilden nadenken was dit geen enkele probleem. Ook bij verschillende emails steeds een vriendelijk antwoord met de nodige informatie. Bij het persoonlijk contact van zowel Geert en Katrien zeer spontane omgang. Als ik nog eens een nieuwe wagen zoek kom ik zeker bij jullie langs. Een echte aanrader!!! Bedankt

  Simon Verhelst Avelgem